Sysselsättning i väntan på arbete

Lördagen visade sig bli en underbar dag, den började molnigt och lite för tidigt men redan på morgonpromenaden värmde solen.
Under promenaden planerade vi hur vi skulle omstrukturera vår vedhög. Just nu går mycket ut på att vänta på de två vedleveranser vi har ordnat med. För att skapa mer plats på vedbacken beslutade vi oss för att ägna någon timme åt att plocka av taket på vedhögen och plocka ihop väggarna till en mer kompakt hög. Det visade sig att vi hade nästan en fjärdedels hög kvar, så vi behöver inte oroa oss för att frysa i vår. Med den ved vi har "beställt" från två olika håll kommer vi ha ungefär 100 kubikmeter (travat mått) att roa oss med i vår, därefter ska vi inte behöva frysa i vinter heller... I strålande solsken gick det lätt och snabbt att få ihop högarna, det blev två, en med tak och en som ska få en presenning över sig.

Därefter var vi väl värda kaffe och kaka ute i solen. Kakan är Mia Öhrns Jordnötskladdkaka, bra med kakor som bakats en mulen dag och ligger i frysen och väntar på solsken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0