Bra presenter till en kullenbo

Jag fyllde år i veckan och firade det lite på eftermiddagen med sambon och mina föräldrar. I år fick jag lika perfekta presenter som förra året. En torkmaskin att torka svamp, bär örter etc i och en uppladdningsbar elektrisk busktrimmer. Jag fick även en tjänst jag önskat mig, eftersom en av lysrörsarmaturerna i vår vagnbod började fräsa, ryka och slå gnistor om sig har vi famlat i mörker där i ett halvår (vi är där väldigt sällan). Därför bad jag släktens självutnämnde elektriker om lite hantverkarhjälp och fick två nya fina armaturer uppmonterade! Förra året fick jag bland annat en saftmaja och hemmasnickrad perfekt hylla till jordkällaren. Det är ingen tvekan om att jag gillar att få praktiska presenter. 

Det är ganska stor sannolikhet att jag använder alla de nämnda presenterna (bortsett från lamporna) i helgen, jag har en hel helg utan något annat inplanerat än trädgårdspyssel. 

Givetvis fick jag en trädgårdsplockad bukett också, det är nog typiskt för vår familj, eller fungerar ni andra också så? Jag skulle inte komma på tanken att köpa snittblommor till någon under sommaren. 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0